Biografie

slider charissajong-1

Charissa Jong-Tjien-Fa is geboren op 4 juni 1985 in het AMC te Amsterdam. Zij is in Oss opgegroeid en heeft daar tot haar 18e levensjaar gewoond. Haar moeder heeft haar altijd gezegd dat het belangrijk is om een diploma te behalen. Charissa heeft dan ook op alle gebieden de hoogste opleiding genoten. Zij heeft haar tweetalig VWO-opleiding succesvol afgerond, waarna ze fiscaal recht is gaan studeren op de universiteit van Utrecht. Hier heeft zij haar Bachelor en Master Fiscaal recht behaald. Dit levert haar de titel Meester in de Rechten (mr) op. Nu is zij fulltime werkzaam als projectmanager.

Charissa is niet alleen succesvol op school en in het zakelijk leven, ook startte zij in januari 2010 haar eigen bedrijf genaamd DIAMOND ENTERTAINMENT. In haar jeugd heeft zij zelf lang gedanst en is zij meerdere malen Nederlands kampioen geworden met haar toenmalige streetdance team R.E.M.I.X.

Uiteraard kon ook een televisiecarrière natuurlijk niet ontbreken aan haar prachtige CV. In December 2011 werd zij gecast voor het prachtige programma Peking Express. Dit programma werd in 2012 uitgezonden op Net 5. Ook dit heeft haar geen windeieren gelegd, want nog geen jaar later is zij alweer te zien in een nieuw televisieprogramma. Vanaf 4 maart kan je Charissa zien in het programma Cheat On Me op RTL 5!

 

Leave a Reply

required